Hegykapu utca 20-22, Magyarország 8371 Nemesbük   +36 83/200-240   info@seniorendomizil.hu
English  Deutsch  
Életfa - Seniorendomizil

Isten hozta Önöket a nemesbüki Életfa Otthon honlapján!


 A nemesbüki Életfa Otthon 2014. március 20-án nyitotta meg kapuit, s azóta is odaadó szeretettel és törődéssel gondoskodik lakóiról.
Minden kedves új otthonlakó számára egy következő életszakasz kezdődik az intézményben. Mindez egy ismeretlen környezetet jelent új lakótársakkal, ahol az idős emberek is szabad életet élhetnek. Az otthon vezetőiként egyetemleges küldetésünk, hogy a szabad élet élhetőségének tárgyi és személyi feltételeit megteremtsük. Testileg és szellemileg mobil vendégeket ugyanúgy fogad otthonunk, mint egészségügyi problémákkal küzdő embertársainkat.

Célunk, hogy aki szeretne és ugyanakkor fizikai, mentális állapota is megengedi, szabadon és kedvére mozoghasson az intézmény falain kívül szintúgy. Hévízre, a 4 km-es távolságra található, méltán világhírű gyógytóval büszkélkedhető városba is megengedett az utazás az intézmény buszával, vagy akár saját autóval. 
Aki egy sétát szeretne tenni az otthon udvarán, szabadon megteheti. Aki a ragyogó napsütésben szeretne napozni, nyugodtan napozhat az udvaron. Mintha csak vendég lenne egy szállodában...

Az intézmény dolgozói mind fontosnak tartják, és egyben maximálisan segítik is a lakókat, hogy aki tud, szabadon mozoghasson. Mindennemű korlát és határ nélkül.

 

Életfa Otthonok
Cím: 8371 Nemesbük, Hegykapu utca 20-22., Magyarország
Telefon: +36 83/200-240
E-mail: info@seniorendomizil.hu
Minden jog fenntartva! - © Seniorendomizil - 2014-2022
ISO 9001 - ÉMI TÜV
Életfa - Seniorendomizil Created by Moksaphoto ©2022