Hegykapu utca 20-22, Magyarország 8371 Nemesbük   +36 83/200-240   info@seniorendomizil.hu
English  Deutsch  
Életfa - Seniorendomizil

Magunkról

Elhelyezkedés, Nemesbük bemutatása

  • Hévíztől 4 km-re található a 700 állandó lakos számára otthont adó település.
  • A hévízi, tőzegfenekű gyógytó egy biológiailag aktív, természetes, 4,4 hektár vízfelülettel rendelkező tó. A világon is egyedülálló tavat gyógyvízzel tápláló forrás 38 méter mélységből tör fel. A vízhőmérséklet nyáron elérheti a 38 Celsius-fokot, de télen sem hidegebb 22 Celsius-foknál. A hévízi gyógykúra gyógyászati javallatai rendkívül sokszínűek, elsősorban a motorikus és mozgásszervi problémák kezelése során értek el a szakemberek kiemelkedő eredményeket a gyógyítás során. Ugyanakkor a gyakorlat azt is bizonyítja, hogy emésztési problémák és gyomorbántalmak esetén is eredményesen alkalmazható a kúra. A tó és közvetlen környezetének növény-és állatvilága rendkívül érdekes, szimbóluma a szemet gyönyörködtető tündérrózsa.
  • Nemesbük a Balaton délnyugati öblétől és Keszthely városától mindössze 13 km-re helyezkedik el.
  • A szomszédos Ausztria könnyen megközelíthető, a település Bécstől való távolsága 193 km.
  • Németország esetében példaként említve Münchentől való távolsága 560 km, Berlin városától pedig 864 km-re fekszik az intézmény.

 

Látogatási rend

  • Ezúton szeretnénk kérni a kedves Hozzátartozókat, hogy a főétkezések (reggeli 8 és 9 óra között, ebéd 12 és 13 óra között, vacsora 17 és 18 óra között) idején kívülre legyenek szívesek látogatásukat tervezni!
  • Közbenső időintervallumokban - a napi rutinfolyamatok zökkenőmentes lebonyolíthatósága végett - hétvégén és hétköznap is szeretettel várjuk a Látogatókat!
  • Telefonon bármikor elérhetőek Szeretteik, kérnénk szépen az esti pihenőidőszak zavartalansága érdekében 20 óra előtt telefonálni!
  • Szükség esetén az otthon vezetői mobiltelefonon bármikor elérhetőek.
  • Amennyiben a Hozzátartozók hosszabb időt szeretnének eltölteni Szeretteik közelében, úgy szívesen nyújtunk segítséget hévízi apartmanokban történő elhelyezés intézése kapcsán.


Az otthon iránt érdeklődők részére fontos információ

Amennyiben a honlapon található információk alapján felkeltettük érdeklődését az intézmény és szolgáltatásai iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségek valamelyikén a személyes találkozóval kapcsolatos időpont-egyeztetés miatt:

    
Fontosnak tartjuk, hogy Ön is egy szubjektív első benyomást szerezhessen az otthonról, amelyhez elengedhetetlen egy személyes beszélgetéssel egybekötött intézmény-látogatás is. Ekkor lehetőség nyílik az ismertetett szolgáltatások még részletesebb megismerésére, a bekerülés feltételeinek meghatározására, a térítési díj egyeztetésére és bármely egyéb kérdés megválaszolására.

 

Szeretettel várjuk érdeklődésüket!

 

Életfa Otthonok
Cím: 8371 Nemesbük, Hegykapu utca 20-22., Magyarország
Telefon: +36 83/200-240
E-mail: info@seniorendomizil.hu
Minden jog fenntartva! - © Seniorendomizil - 2014-2024
Életfa - Seniorendomizil Created by Moksaphoto ©2024